Čaje Yogi Tea

Společnost YOGI TEA® vyrábí lahodné nálevové směsi z bylin a koření podle jedinečných ajurvédských receptur již více než 40 let. Příběh YOGI TEA®: Ajurvéda, starodávný systém vědomého a zdravého života, vznikla v Indii před více než pěti tisíci lety. Na Západě, kde byla poprvé představena koncem šedesátýc...

Společnost YOGI TEA® vyrábí lahodné nálevové směsi z bylin a koření podle jedinečných ajurvédských receptur již více než 40 let. Příběh YOGI TEA®: Ajurvéda, starodávný systém vědomého a zdravého života, vznikla v Indii před více než pěti tisíci lety. Na Západě, kde byla poprvé představena koncem šedesátých let minulého století, se často označuje jako nauka o životě .

Yogi čaje jpřináší konzumentům jednak skvělé chuťové zážitky, tak upevnění tělesné i duševní kondice. Složení čajů Yogi tea vychází z tradičních indických receptů a v mnoha obměnách zachovává ideální poměr mezi mnoha druhy koření a plantážním černým čajem či bylinami.

Yogi čaje jsou většinou složeny z ajurvédského koření: kardamom, skořici, hřebíček, zázvor a černý pepř. Díky jejich kombinaci má nápoj blahodárné účinky na zdraví, podporuje obranyschopnost a podílí se na prevenci vybraných civilizačních neduhů.

Detoxikační ajurvédské yogi čaje, posilující obranyschopnost, osvěží, a navíc jsou neuvěřitelně zdravé. Máte rádi čaje? V tom případě se vydejte na nezapomenutelnou cestu očisty s Yogi Tea® a ochutnejte jejich neuvěřitelné chuťové variace podtržené ověřenými účinky ajurvédské medicíny. Women's Tea, Classic, Ginger Lemon, Stomach Ease, Throat Comfort - to jsou nejoblíbenější čaje jejich nabídky.

Zobrazit

Čaje Yogi Tea Počet produktů: 51

na stránku
Zobrazeno 13 – 24 z 51 položek
Zobrazeno 13 – 24 z 51 položek