Bylinné tinktury - doplněk stravy

Tradiční a současně šetrný způsob zpracování bylin je jejich macerace v alkoholu. Tímto tradičním způsobem vytváříme velice účinné lihové extrakty. Moderním přístupem ve zpracování bylin je použití standardizovaných extraktů. Tímto způsobem jsme schopni definovat přesné množství účinné látky a ve výsledné...

Tradiční a současně šetrný způsob zpracování bylin je jejich macerace v alkoholu. Tímto tradičním způsobem vytváříme velice účinné lihové extrakty. Moderním přístupem ve zpracování bylin je použití standardizovaných extraktů. Tímto způsobem jsme schopni definovat přesné množství účinné látky a ve výsledné tinktuře tak garantovat její účinnost v průběhu celého roku. Naším cílem je vyrábět pro vás přípravky nejvyšší kvality a přesto udržet přijatelnou cenu.

V případě, že se z jakéhokoliv důvodu vyhýbáte příjmu etanolu, nabízíme účinnou alternativu. Přicházíme s novými bezlihovými tinkturami. Během jejich výroby jsou byliny nakládány do glycerolu. Do této látky se uvolňují účinné látky stejně jako do klasického etanolu. Jako bonus jsou tinktury s glycerolem příjemně nasládlé, takže se hodí pro děti také po chuťové stránce.

Tinktury v naší exkluzivní řadě Biovitality jsou nabízeny vždy na specifický zdravotní problém s maximálním ohledem na výslednou účinnost. V bylinných kompozicích jsou použity tradiční evropské byliny společně s tím nejlepším, co nabízí světová pokladnice přírody. Společné, synergické působení bylin zaručuje dosažení maximálního výsledku.

Zobrazit

Bylinné tinktury - doplněk stravy V této kategorii není žádné zboží.